اقامت در اروپا

اقامت در اروپا

اقامت در اروپا

 

ویزای کار در لتونی

برای اخذ ویزای کار در لتونی ، کارفرمای اهل لتونی باید نیاز به داشتن نیروی کار خارجی را اعلام کند. راه دیگر

این است که ابتدا متقاضی ویزای کار ۶ ماهه بگیرید و در مدت 6 ماه می توانید شغل مورد نظر خود را پیدا کند .

با پیدا کردن شغل این ویزا می تواند بعد از گذشت چند سال یه ویزای دائم تبدیل شود.

شما از طریق در این کشور می توانید پس از پایان تحصیل خود برای ویزای کار در لتونی اقدام نمایید.

اقامت کاری در لتونی از راه های نسبتا سخت برای ورود به این کشور می باشد.

 

تحصیل در لتونی

کشور لتونی امکانات تحصیلی پیشرفته ای را ارائه می کند و همچنین هزینه تحصیل در این کشور پایین

می باشد. بنابراین می تواند گزینه مناسبی برای دریافت ویزای تحصیلی باشد. با اخذ اقامت لتونی امکان

کار و زندگی در دیگر کشورهای حوزه شینگن فراهم می شود.

بعد از اتمام تحصیل نیز می توانید ویزای تحصیلی لتونی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید. مدارک تحصیلی

ارائه شده برای ایران نیز معتبر می باشد.

تحصیل در لتونی برای مقطع کارشناسی حدود ۴ سال، کارشناسی ارشد 2 سال و دکترا بین ۴ تا ۶ سال

طول می کشد.

در دانشگاه های این کشور زبان انگلیسی و لتونی تدریس می شود. برای تحصیل در لتونی در مقطع دکترا

مدرک زبان انگلیسی لازم است. دانشگاه لتونی معروف ترین دانشگاه این کشور است که در شهر ریگا

واقع شده است. پس از اتمام تحصیل نیز می توانید ویزای کار در لتونی را دریافت نمایید.

مهاجرت به لتونی - اقامت در لتونی - سرمایه گذاری در لتونی - تحصیل در لتونی - ویزای کار در لتونی
 

سرمایه گذاری در لتونی

کشور لتونی به دلیل داشتن منابع طبیعی و غیر طبیعی فراوان مکان خوبی برای سرمایه گذاری است. اقتصاد

کشور در حال توسعه است. و به دلیل داشتن جمعیت اندک، توسعه در کشاورزی، حمل و نقل، محصولات غذایی،

ساخت ماشین آلات و موارد دیگر گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی می باشد.

یکی از راه های ارزان جهت سرمایه گذاری در لتونی خرید ملک می باشد. برای خرید ملک به حداقل 190000

دلار نیاز است. اقامت در لتونی از این طریق حدود 4 یا 5 ماه طول می کشد. با این روش به سرمایه گذار اقامت

5 ساله داده می شود که قابل تمدید است. البته باید هر سال تمدید شود .

بعد از گذشتن 5 سال از سرمایه گذاری در لتونی به شما اقامت دائم داده می شود . به همسر و فرزندان زیر

18 سال متقاضی نیز اقامت لتونی داده می شود.

سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در لتونی باید بیمه درمانی داشته باشد، سوء پیشینه کیفری نداشته باشد،

دارای گذزنامه معتبر باشد و باید ثابت کند که سرمایه خود را از راه قانونی به دست آورده است. همچنین

اقامت در لتونی اجباری نمی باشد.

شما همچنین می توانید با خرید اوراق قرضه و سرمایه گذاری در شرکت های معتبر، برای ۵ سال مبلغی را

برای پروژه های عمرانی و زیربنایی در اختیار دولت لتونی قرار دهید که پس از گذشت ۵ سال کل مبلغ به شما

بازخواهد گشت و به این ترتیب اقامت دائم لتونی را کسب می کنید.

با ثبت شرکت در لتونی نیز می توانید برای اخذ اقامت این کشور اقدام نمایید.

 

مهاجرت به لتونی از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند لتونی منجر به اخذ اقامت در لتونی می شود. ازدواج شما باید قانونی باشد. پس از آن

شما یک شهروند لتونی می شوید. شما باید ازدواج خود را به اداره مهاجرت لتونی اطلاع دهید. شما باید ثابت

کنید که ازدواجتان واقعی است و فقط به دلیل مهاجرت ازدواج نمی کنید. اقامت از این طریق به اخذ اقامت دائم

این کشور منجر می شود.

مهاجرت به لتونی - اقامت در لتونی - سرمایه گذاری در لتونی - تحصیل در لتونی - ویزای کار در لتونی
 

راه های زیادی برای اخذ اقامت اروپا وجود دارد که شناسایی این راه ها نیازمند داشتن تخصص

و تجربه کافی در این امر می باشد. شما به یک وکیل با تجربه نیازمند هستید تا بتوانید به اهداف

خود برسید. شرکت مهاجرتی مونتیکال همه آنچه را که شما نیاز دارید در اختیارتان قرار می دهد.

شما می توانید برای کسب اطلاعات کافی در زمینه اطلاعات درباره ارزانترین راه مهاجرت به اروپا ،

ثبت شرکت در اروپا ، کلیه امور مهاجرتی و همچنین اقامت اروپا با خرید ملک با ما در ارتباط باشید

تا به شما در رسیدن به رویایتان یاری رسانیم.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 110
برچسب ها : ,
+ نوشته شده در شنبه 8 دی 1397ساعت 14:36 توسط حیدری |

ویزای شینگن

 

ویزای کار در سوئد

برای این که بتوانید ویزای کار در سوئد را دریافت نمایید نیاز به کارفرمایی است که به شما احتیاج داشته

باشد. در غیر این صورت امکان مهاجرت وجود ندارد.

کارفرمای شما باید دعوت نامه ای برای شما ارسال کند . بدین طریق شما می توانید اقامت در سوئد را

کسب کنید. شما میتوانید با استفاده از مکاتبه ایمیلی و مجازی با کارفرمایان مختلف در کشور سوئد برای

گرفتن عنوان شغلی آنها را متقاعد کنید.

با درخواست ویزای کار در سوئد دو سال به شما اجازه اقامت در سوئد داده می شود که تا دو سال دیگر

هم قابل تمدید است. اقامت کاری در سوئد می تواند بعد از اتمام تحصیل نیز به دست آید.

 

تحصیل در سوئد

امروزه تحصیل در سوئد برای خارجی ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای تحصیل در سوئد شما نیاز

به گرفتن ویزای تحصیلی سوئد دارید. تحصیل در این کشور رایگان نیست و هزینه هایی برای دانشجویان دارد

اما شما می توانید در حین تحصیل کار نیمه وقت نیز انجام دهید و از این طریق قسمتی از مخارج خود را

تامین کنید.

تحصیل در سوئد روشی آسان است و در برخی از دانشگاه ها به دانستن زبان سوئدی احتیاج ندارید. بعد از

اتمام تحصیل شما سه ماه وقت دارید که شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و ویزای کار در سوئد را کسب کنید.

سپس شما می توانید بعد از گذشت ۳ تا ۵ سال اقامت دائم سوئد را نیز به دست بیاورید. دانشجویان می توانند

در حین تحصیل همسر و یا فرزندان را با خود همراه کنند.

مهاجرت به سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد
 

سرمایه گذاری در سوئد

یکی از راه های گرفتن اقامت در سوئد سرمایه گذاری است . برای سرمایه گذاری در سوئد به حداقل

۱۵۰۰۰۰ دلار نیاز دارید. برای این کار شما باید تمکن مالی خود را ثابت کنید و نشان دهید که

سرمایه گذاری شما به نفع اقتصاد سوئد است. همچنین اگر شخصی طرح و برنامه ریزی خاصی داشته

باشد می تواند برای گرفتن اسپانسر درخواست دهد. شما ابتدا طرح کلی مورد نظر خود را تهیه و ارائه

می دهید. و باید نشان دهید که این طرح از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و مفید است. در صورتی که

طرح شما پذیرفته شود برای شما سرمایه گذار قرار داده می شود.

برای این کار ۱۵۰۰۰۰ دلار نیاز دارید اما می توانید ابتدا تنها قسمتی از مبلغ را بپردازید. سرمایه گذاری در سوئد

نهایتا به اقامت دائم تبدیل می شود.

راه دیگر سرمایه گذاری در سوئد ثبت شرکت است. باید برای اثبات مالی خود یک حساب مالی ارائه

دهید تا نشان دهد که از لحاظ مالی با کمبود مواجه نیستید. سپس باید درباره شرکتی که قصد ثبت آن

را دارید اطلاعاتی در اختیار مقامات سوئد قرار دهید. از شرایط دیگر این است که شخص خارجی باشد

نصف سهام شرکت را در اختیار داشته باشد.

 

اقامت دائم سوئد

برای اقامت دائم در سوئد باید حدود 5 سال در این کشور زندگی کرده باشید. مدتی بعد ار اخذ اقامت دائم

می توانید شهروندی سوئد را کسب نمایید.

اگر مدت زمان کافی در سوئد اقامت داشته باشید ، می توانید برای ملیت سوئدی درخواست بدهید. برای

کسب تابعیت سوئدی باید شرایط زیر را داشته باشید:

حداقل 18 سال سن داشته باشید؛

داشتن حق دائمی اقامت در سوئد؛

شما باید حداقل پنج سال متوالی در سوئد زندگی کرده باشید؛

شما باید هویت خود را با استفاده از یک اسناد هویت اصلی از کشورتان ثابت کنید؛

فرم های درخواست را پر کنید. فرم درخواست تنها در وب سایت مهاجرت به سوئد موجود است.

 

اقامت در سوئد از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به سوئد ازدواج با یک فرد سوئدی است. برای جلوگیری از کلاهبرداری در این

مورد از شما سوالاتی پرسیده می شود که باید مقامات سوئدی در مورد آن ها توجیه کنید .

شما باید در مورد خانه ای که میخواهید ، مدت زمان زندگی با همسرتان، زبان گفتاری خود و همسرتان

روش آشنایی ، خانه ای که در آن زندگی کنید پاسخ دهید. در این حالت در ابتدا یک ویزای دو ساله صادر

می شود و پس از اقامت در سوئد داده می شود.

مهاجرت به سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد
 

شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در امر مهاجرت به اروپا و اخذ ویزای شینگن اروپا

و با کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری و با آگاهی از کلیه شرایط مهاجرتی شما را تا

رسیدن به مقصد نهایی یاری خواهد کرد. شما با یافتن راهی برای اقامت در اروپا با کمترین هزینه

می توانید از بهترین راه برای مهاجرت خود بهره مند شوید. برای مشاوره با این مجموعه می توانید

با ما تماس بگیرید.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 119
برچسب ها : ,
+ نوشته شده در شنبه 8 دی 1397ساعت 14:36 توسط حیدری |

مهاجرت به اروپا

 

ویزای کار در سوئیس

هنگام درخواست ویزای کار در سوئیس و اقامت کاری در سوئیس ، مقررات مختلفی در مورد اتحادیه اروپا

و سایر اتباع اعمال می شود .

شما برای اخذ ویزای کار در سوئیس به یک کارفرما نیاز دارید. کارفرما باید برای شما ویزای کار در سوئیس

را درخواست کند. مدت زمان پردازش برنامه، مقررات احتمالی و الزامات متفاوتی وجود دارد . مهاجران یک

کشور اتحادیه اروپا می توانند از مشارکت سوئیس در توافقنامه جنبش آزاد با افراد کشورهای عضو اتحادیه

اروپا بهره مند شوند. شهروندان غیر اتحادیه اروپا همیشه باید قبل از ورود رسمی به سوئیس برای

ویزای کار در سوئیس یا اقامت در سوئیس درخواست کنند. نتیجه درخواست باید در کشور پیش بینی شود.

ملیت، طول اقامت و تنظیم قرارداد، نوع کار و اجازه اقامت را تعیین می کند.

 

تحصیل در سوئیس

یکی از راه های مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در سوئیس می باشد. کشور سوئیس متقاضیان

زیادی برای تحصیل در سوئیس دارد. سن شروع تحصیل در سوئیس 6 الی 8 سالگی می باشد.

تحصیل در سوئیس برای مقطع لیسانس 4 سال و کارشناسی ارشد 2 سال می باشد. در دانشگاه ها

دروس به زبان های آلمانی ، انگلیسی و فرانسوی تدریس می شوند. دانشجویان در مقطع لیسانس

می توانند 10 ساعت در هفته و در مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته و در مقطع دکترا 30

ساعت در هفته را کار کنند. هزینه زندگی دانشجویی 700 تا 900 یورو در ماه است. دانشگاه ژنو،

دانشگاه زوریخ، دانشگاه لوزان، دانشگاه فرایبورک از دانشگاه های مناسب برای تحصیل در سوئیس

می باشند.
پس از پایان تحصیل در سوئیس و ویزای تحصیلی سوئیس نیز می توانید ویزای کار در سوئیس را بگیرید

و مشغول به کار شوید.

مهاجرت به سوئیس - اقامت در سوئیس - سرمایه گذاری در سوئیس - تحصیل در سوئیس - ویزای کار در سوئیس
 

سرمایه گذاری در سوئیس

یکی از راه های مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه گذاری در سوئیس می باشد. برای اتباع اتحادیه اروپا

متقاضیان ابتدا باید برای ثبت شرکت در سوئیس ثبت نام کنند، یک طرح کسب و کار و مدارک درآمد منظم را

ارائه دهند.

شروع کسب و کار و سرمایه گذاری در سوئیس نسبتا آسان است . یک محیط اقتصادی لازم است. با این حال،

برای سرمایه گذاری در سوئیس ، ابتدا باید اجازه کار و اقامت را بدست آورید . اگر شما قصد دارید یک شرکت

مستقل یا مشارکت را شروع کنید، می توانید سرمایه گذاری در سوئیس را را در خارج از کشور ثبت کنید. روش

ثبت نام آنلاین به طور عمده برای افرادی است که مایل به استخدام سودمند تا 90 روز در سال در سوئیس

هستند. این فرد باید در یک کشور اتحادیه اروپا کار کند. کشورهای غیر اتحادیه اروپا که حداقل 12 ماه در یک کشور

اتحادیه اروپا استخدام شده اند می توانند از این روش ثبت نام سریع استفاده کنند. مجوز 120 روزه برای اهالی

خارجی است که به طور منظم، اما گاهی اوقات در سوئیس کار می کنند. افرادی که این اجازه را می گیرند ممکن

است طی یک دوره 12 ماهه در سوئیس به مدت 120 روز باقی بمانند و به طور انحصاری در چارچوب هدف

مجاز کار کنند.

 

اقامت دائم سوئیس

به شهروندان 15 کشور عضو اصلی اتحادیه اروپا و کشورهای EFTA که در سوئیس پنج سال زندگی

کرده اند مجوز اقامت دائم C اعطا شده است. همه ساکنان خارجی دیگر می توانند پس از 10 سال

اقامت قانونی در سوئیس برای این مجوز درخواست کنند. در تمام موارد این مجوز باید هر 5 سال یکبار

تمدید شود.

این مجوز اجازه می دهد که دارندگان به راحتی کانتون ها و کارفرمایان را تغییر دهند و حتی برای

سال های خاصی در خارج از کشور بمانند.

 

شرکت مهاجرتی مونتیکال می تواند شما را برای اخذ اقامت در اروپا و دریافت ویزای فوری اروپا یاری رساند.

این مجموعه با به کارگیری وکلای برجسته و درجه یک و سال ها فعال در این امر همواره در جهت رضایت

مشتریان عمل نموده است. شما می توانید برای مشاوره در باب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کلیه

روش های مهاجرتی با ما در ارتباط باشید.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 4
موضوع : | بازدید : 109
برچسب ها : مهاجرت به اروپا,
+ نوشته شده در شنبه 8 دی 1397ساعت 14:36 توسط حیدری |

صفحه قبل 1 صفحه بعد